13 kommentarer

Wiilow [Foto Tankar Känslor]

17 Dec 2013 03:12

Och så du kämpar. Kämpar vidare för att leva. Man lever en gång. Styrka! Kramar

Linda

17 Dec 2013 12:51

Även om du så gärna vill det, det känns i bröstet och i hela kroppen. Du måste göra det känner du. Du blir så sugen på att ta fram saxen och skära upp tidigare sår du orsakat av smärta.
Hur känns det efteråt då? När blodet rinner ner från dina armar och det svider.
Blir du lugn efteråt?
Och när du senare ser dig själv i spegeln och ser vad du håller på med? Fula ärr och sår överallt. Ångrar du dig inte?

Tro mig det hjälper inte, det hjälper dig inte ens för stunden. Man tror det hjälper, men du trycker ner dig själv i det mörka hålet mer och mer.
Det är som att du straffar dig själv för att du har det så eländigt.
Du skadar din egna kropp för att du mår dåligt.

Hjälp dig själv att må bra istället. Tänk att du inte vill hamna där i det mörka och hemska igen, tänk att du ska stå emot eländet till att skada din egna kropp du lever i. Tänk på att du ska må bra. Leva det ända liv du kommer att ha. Försöka stå emot när det gör så ont i bröstet igen.
Ät något gott, gå ut och ta en sväng, allt som annars får dig att må bra och glad istället för att gå till det negativa. Det hjälper dig inte.

Stå emot att skada dig själv, försök så kommer du känna dig på något vis glad att du inte gjorde det.

Frida

17 Dec 2013 20:27

Hej.
Det här är första gången jag tittar in i din blogg och jag blev så rörd. Jag har alltid försökt att hjälpa andra människor, men ärligt talat så har jag inte vetat att det finns tjejer i MIN ålder som mår så här dåligt.
Jag låg i sängen med datorn och checkade in mode bloggar då jag såg en kommentar på Kenzas blogg att du länkade din blogg där du skrev att din blogg handlar om dina problem och självmorden du vilja begå. Först tog jag dig inte på allvar, men när jag läste hur du egentligen har det i livet så föll jag en tår.
Jag sitter här och oroar mig över min pojkvän medans det finns tjejer i samma land som jag befinner mig i och kanske i samma stad, som oroar sig över sitt hatande liv. Vad har jag för modd att bara sitta och scrolla vidare. NEJ vi ALLA måste hjälpas åt. Ingen har rätt att må såhär.
Vi måste hjälp till för att bilda ett starkt band mellan alla!
Varför jag väljer att kommentera din blogg är för att jag gått igenom sida för sida i din webb och aldrig stött på någonting sådant.
Jag skulle med all äran vilja hjälpa dig, spelar ingen roll med vad, bara jag kan gör en tjänst där jag känner att jag har bidragit med ett litet leende till denna tjej.
Men glöm aldrig, du är värdefull i detta liv. Just nu är Du det för Mig.
Tveka aldrig att höra av dig till min mejl om du skulle vilja prata ut med en anonym tjej i din ålder. Kram, skött om dig.
PS; du är otroligt söt på bilderna du lägger upp, ta vara på din skönhet, många har inte den skönheten du har.

Svar: Åh, fina, fina du! Blev så rörd av din kommentar. Tack snälla du. Bara att du skriver en sån kommentar som denna får mig att orka ett litet tag till<3<3
Deep talks

Karin

18 Dec 2013 18:07

Hur har du gjort och med vad?:3 Kram!

lindah

19 Dec 2013 21:33

Jag blir så ledsen för din skull att du mår så dåligt. Min systerdotter är runt din ålder och mår själv dåligt, så därför blir man extra rörd. Jag hoppas att du en dag kommer må bättre och tycka om livet. Sluta aldrig att kämpa!
Kramar

chockad

20 Dec 2013 11:17

okej?

Anonymisen

29 Dec 2013 14:36

Herregud! Så tråkigt att du mår så här dåligt :(! Vill hjälpa dig så mycket jag kan!! Jag vet hur det känns för min kompis har också mått dåligt förr! Kämpa på och ditt liv kommer bli bra jag lovar!!!!! Skär dig inte du kommer ångra dig sen!! Även om vi inte känner varandra finns jag hör ändå!! Jag är en person som förstår det mesta!! Och jag förstår exakt hur du mår!! Du ska veta att du är en fin människa!! Blir så rörd när jag får veta hur folk kan må så dåligt!! Hat själv förut mått dåligt jag blev mobbad förut och jag tänkte ta livet av mig! Men jag kämpade på och jag är stolt över mig att jag klarade igenom skit jag fått!! Försök att inte tänka på att du mår dåligt! Tänk på din framtid att den ska bli bra!! Kämpa på finaste du<333!! Finns för dig!! Mejla mig om du vill!! Kram på dig <3!! Tacksam för svar <3!!

Anonym

02 Jan 2014 16:07

Hej! Jag är en random tjej med lite kunskap,, ursäkta mig att jag frågar men, vad är det du gör på bilden?? Vilken kroppsdel?? PS: Ta hand om dig! <3

Anonym

06 Jan 2014 17:51

jag tror att det är hennes arm men det liknar någonting helt annat...

sara

13 Jan 2014 02:47

nej lilla vännen :(
önskar det fanns något jag kunde göra. hittade din blogg idag och blir så ledsen att det finns folk som mår så dåligt. jag var djupt deprimerad för några år sen och har ärr över större delen av mig. men jag läkte, och de läkte, och nu har jag fina tatueringar över hela alltet. hoppas och önskar att du orkar dig igenom det här och hittar igen det där jävlar-anamma som jag vet finns i dig, det finns i oss alla. det är bara jävligt svårt att hitta. håll i, ett andetag i taget. skriv när allt känns skit. skriv rök skrik lyssna på musik skapa hitta något du kan tappa bort dig i som inte är så vasst.

varma kramar

Anonym

13 Jan 2014 16:10

Är det en tröja, eller din arm? :O

Svar: Det är min arm.
Deep talks

Amanda

14 Jan 2014 21:54

Det gör så ont i mitt hjärta att veta att fina personer, som dig, mår så dåligt.
Kämpa på. Håll ut & du kommer att bli min idol.

r

15 Jan 2014 09:50

VARFÖR gör du så mot dig själv? Vill du att andra ska äcklas/ogilla dig? Jag gillar dig jag bryr mig och du bryr dig! Uppenbarligen! Lägg av. Du är så fin! När jag känner att jag har många problem går jag till kyrkan, ibland ber jag, ibland sitter jag bara. Oså tittar jag på dokumentärer om folk som har det värre, då känns mina problem så små och jag kommer ner på jorden igen. Det vill jag att du gör. Kommer ner på jorden, värdesätter ditt liv för det är VÄRT att leva!

Kommentera

Publiceras ej