Jag överlevde ytterligare en dag. Uppenbarligen. 

Igår, va ingen bra dag. Jag var så full av ilska, hat och ångest. Det slutade med att jag stack hemifrån på förmiddagen, och kom inte hem förrän på kvällen. Jag försvann helt planlöst. Det var bara jag, mina rosa Urbanears, musiken och "stör ej läge" på mobilen. Det som jag dock inte visste vara att både min socialsekreterare från Soc, socionom och psykolog från BUP hade ringt till mamma på grund av att jag, som ni redan vet, mår otroligt dåligt. Så dom brukar ringa hit ibland, men igår var det fel dag. För när mamma berättade att jag hade stuckit hemifrån, och sagt att jag berättade att jag orkade mer, så blev jag vips efterlyst. Detta hade jag som sagt ingen vetskap om förrän jag kom hem senare på kvällen. 

Så, det kändes inte särskilt bra för mitt samvete att folk hade varit jätteoroliga. Tanken var ju bara att jag skulle sticka ut ett tag. Men när jag blir arg, då blir jag riktigt, riktigt arg. Då kommer det ut så otroligt mycket korkade grejer. Det vet jag om, men det gör inte andra. 

Men, det var i alla fall jätteskönt att bara dö för ett tag. Jag gjorde verkligen det. Jag minns ingenting förutom musiken.

Mörker, tystnad och lugn. Det bästa som finns.

1 kommentarer

MY VESTLUND '

20 Dec 2013 13:48

fin bild!

Kommentera

Publiceras ej