3 kommentarer

M

19 Dec 2013 16:13

Nej, på riktigt, nejnejnej! Jag klickade in på din blogg genom kissies, och sen dess har jag bara läst och läst din blogg. Man liksom fastnar i den, man får alldeles ont i magen och man vill bara hjälpa dig. Fast jag tror det skulle vara svårt. Vet inte riktigt vad du gått genom osv men jag vill så gärna hjälpa dig. Du är en så fin och vacker person och, somsagt, får jag sjukt ont i magen när jag läser detta. Vill bara göra dig lycklig, visa dig vad livet är värt att leva för. Det är jätte synd att alla, serskillt en som du, ska må så dåligt. Hoppas att du klarar dig, att du och med hjälp av din psykolog m.m kommer ut från detta och få se det lyckliga livet har att bjuda på. Många kramar <3

Matilda 17 år och rullstolsburen

19 Dec 2013 19:41

Men du.. <3

Mia

19 Dec 2013 21:15

Hej!

Kom in på din blogg genom blondinbella! Vill bara säga att håll ut! Allting kommer bli bättre när du blir lite ädlre! Jag har själv lidit av svåra depressioner sen 12-årsåldern och vet hur det kan känns.
Du är en jättevacker och begåvad tjej, du måste tro på det. Du har alla förutsättningar att få ett bra och kul liv. Försök se livet som ett spännande äventyr där du har allt framför dig. Försök hitta din grej i livet, följ ditt hjärta! Jag är säker på att du har något du brinner lite extra för, eller tycker är extra kul. Bygg vidare på det...Du är unik! Din tuffa uppväxt kommer stärka dig och göra att du uppskattar saker mer än de som inte varit nere i dina djupa dalar.
Jag själv stammade mycket som yngre, blev mobbad under en stor del av skoltiden. Var precis som dig att jag inte visade något för kompisar och inte ens mina föräldrar. Så levde med sorgen helt själv i många år innan jag träffade min sambo. Äntligen har jag kunnat anförtro mig och öppna mig för någon vilket också givit mig många nya perspektiv på saker jag förstorade upp innan. Idag uppskattar jag min jobbiga uppväxt fått en förståelse för människor som har det jobbigt, som många inte har. Det gör att jag kan skapa starkare band med människor.
Och du, att bli deprimerad tyder ofta på en hög intellektuell förmåga. Deprimerade människor analyserar, kritiserar och reflekterar ofta väldigt mycket och kommer in på djupa spår om varför människor beter sig som de gör och varför världen ser ut som den gör. Använd den förmågan till något bra, skriv en bok, studera,uttryck dig kreativt. Du kommer lyckas och få ett bra liv, du måste bara tro på det!

Kommentera

Publiceras ej