Ni är så himla underbara. Det är ni som ger mig styrka. FYFAN vad ni är bra! Hoppas ni alla får en superbra nyårsafton. 

Jag sitter här hemma alldeles själv med rumpan placerad i soffan framför tv:n, ska strax spela Bingolotto. Och så vräker jag i mig tacos. Tanken var väl att jag antingen skulle åka hem till mormor och morfar, eller tvinga mig ut på någon fest med några vänner. Men så blev det alltså inte.  

4 kommentarer

Malin

31 Dec 2013 22:22

Jag blir så ledsen när jag läser hur du mår. Jag mådde själv dåligt i barndomen/tonåren och hade en mycket dålig relation till min mamma. Tack och lov lyckades jag aldrig med mina försök att avsluta. Det var en lång tung väg upp, med ett vuxenliv kantat av destruktivt beteende, självskador, ångestattacker och nedstämdhet, men nu mår jag bra! Jag har försonats med mitt förflutna, förlåtit och förlåtits och älskar nu livet, mina barn, min man och mina vänner. Mamma och jag har fortfarande en komplicerad relation, men jag klarar den - och mig själv. Jag hoppas att du kan få göra samma resa som jag har gjort. Du förtjänar all lycka. Jag tänker på dig. Gott nytt år!

Anonym

31 Dec 2013 22:36

Lilla gumman! Det känns så bra att vi kan hjälpa dig! Hoppas du får en trevlig kväll och lyckas kamma hem en vinst;)
Skönt att du mår bättre nu!<3 jag har nästan varit orolig över dig trots att jag inte ens känner dig, haha ja de låter weird...men det känns skönt att veta tt du lever!

Ulrika

01 Jan 2014 01:54

Gott Nytt År och fortsätt kämpa!! Du är stark! :-)

Kramar till dig!

Wiilow [Foto Tankar Känslor]

01 Jan 2014 05:24

Gott nytt år fina du! Skönt att bara vara hemma. Jag gjorde detsamma. Kram

Kommentera

Publiceras ej