Jag är så glad. Så glad över min psykolog, som verkligen bryr sig och gör allt för mig. Idag berättade han för mig när jag ska bli inlagd på behandlingshemmet. I början på Februari nästa år. Trots att jag är deras högsta prioritet och har varit det i snart ett halvår. Helt sjukt. Jag vet inte hur jag ska orka. 8 kommentarer

Åsa

18 Dec 2013 15:50

Känner dig inte, men lider i mitt hjärta när jag läser dina texter och ser dina bilder där du skadar dig själv. Jag undrar så varför det är så.

Du är en oerhört vacker tösabit, vet du om det? Du skulle kunna jobba som modell om du vill det. Du har ett unikt och vackert utseende, ovanligt vackert.

Vem som än var dum mot dig när du var liten eller vad det är som orsakar det du går igenom nu. Låt det komma ut, var ledsen och grina om du behöver det, skratta euforiskt om du vill det, men skada aldrig din enda kropp du har. Den bär dig varje dag och förtjänar inte sådan behandling. Du ska vara snäll mot dig själv.
Du kommer förstå en dag att det är du själv som styr ditt liv. Bara du, ingen annan, att det är du som håller i rodret.
Hitta din passion i livet istället för att göra illa dig. Gillar du hästar, börja rid, tycker du om att måla, gå en kurs, gillar du att fotografera, gå ut i skogen och ta bilder.
Försök att inte fokusera på hur dåligt du mår, försök bryt tanken, den jobbiga känslan som finns där när den kommer som starkast.

Gillar du att träna? Prova det. Det ger dig endorfiner och att äta bra är oerhört viktigt för ditt välmående.
När jag gick igenom en depression så slutade jag att äta. en vän sa till mig, du måste äta för annars mår du ännu sämre. Så jag gjorde som hon sa och hon hade rätt..jag mådde bättre. Istället för att tyna bort så började jag må bra.
Du har ett liv...sluta tänk på att du vill avsluta det..tänk på alla som fått avsluta det mot sin vilja. De som dör i cancer, olyckor och annat hemskt elände.

Gör något bra av det du har möjlighet till :) känn inte att det är omöjligt, för inget är omöjligt.
Var rädd om dig, ta hand om dig
Kram Åsa

josefine

18 Dec 2013 18:29

Jag fastnade direkt när jag började läsa här. Om jag bara kan göra något, det minsta lilla, så gör jag det! Det gör ont i hjärtat att se en ung tjej som du må dåligt... Maila om du känner för det! Lova att kämpa och inte ge upp!

Linda

18 Dec 2013 20:02

Blir så glad att du har ett sånt bra band mellan din psykolog. Önskar jag får en som din.
<3

Anonym

18 Dec 2013 22:58

Du ska veta att du är så otroligt vacker!! Du förtjänar inte att må så dåligt, vi alla människor mår dåligt emellanåt och allt är inte perfekt! Ingen har det perfekta livet, även om det ser ut så på ytan! vet att dessa ord nog inte spelar någon roll för dig men snälla ta åt dig av de, för du är otroligt vacker, du har ett speciellt utseende och sjukt fint leende ska du veta fina du! Maila mig om du vill prata, ja finns för dig även om vi inte känner varandra! Kram

J

23 Dec 2013 13:28

Låter kanske dumt men du har tur som får komma till behandlingshem för ditt mående. Jag vill själv till behandlingshem men soc vägrar betala. Min läkare och psykolog försöker få igenom det men det ser ej ljust ut:( lycka till! Du får jätte gärna skriva till mig privat!

MADDISENJ.SE

09 Jan 2014 19:48

Helt sanslöst att det ska ta så lång tid. Men otroligt skönt att du har en bra psykolog som verkligen bryr sig och gör allt för att hjälpa dig!!

Anonym

09 Jan 2014 19:53

Intresserad av träning & Motivation? :)
kika in lite snabbt hos mig då!
kram

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

09 Jan 2014 20:07

STOR KRAM. Har inte läst här inne förut, men nu kikat runt lite. Jag lider med dig att du ska behöva må så här. Jag hoppas verkligen du får hjälpen snabbare, men jag vet att det inte går fort, har egen erfarenhet av det tyvärr. Inget jag skriver öppet om just nu, men o framtiden kanske.

Hur som helst måste jag bara säga att du är oerhört söt och jag hoppas du själv kan se vilken vacker person du är. Tycker mig också kunna läsa mellan dina rader att du är en otroligt go och rar tjej, men med ett trasigt hjärta inom dig.

Kommentera

Publiceras ej