Jag spottade mamma flera gånger i ansiktet. Jag tog tryptag på henne. Jag örfilade henne tre gånger. Jag hatar henne så fruktansvärt mycket. Hon anklagar mig för allting. Hon är ett hinder i mitt liv. 

Jag gör väl inte mycket mer än vad hon gör egentligen. Hon ligger i sin säng hela dagarna, utan att göra någonting annat. Jag har ju ändå min dator, mobil och vänner jag chattar med ibland. Men hon har inget. Inte en enda vän. Inget jobb att gå till(hon är sjukskriven). Inga pengar. Ingen kärlek till någonting. Hon äter inget, sakta men säkert börjar hon bli sådär mager som hon en gång var. 

Jag hatar att det är såhär. Jag försöker acceptera läget, men det går inte. För jag vill inte. Jag vet, man kan acceptera något utan att hålla med. Men som sagt, det går inte. Jag vill inte. 


5 kommentarer

Wiilow [Foto Tankar Känslor]

14 Dec 2013 18:13

Hej.
Usch då. Jag hoppas att du snart kommer få må bättre och att det runtomkring dig blir till det bättre.
Fortsätt kämpa och ge INTE upp!
Kram på dig

Sillen

14 Dec 2013 21:00

Råkade på din blogg igår för första gången helt av en slump. Får riktigt illa att vara av läsa det du skriver, inte för min egen del utan för din del. Snälla snälla du försök orka, försöka orka ta emot den hjälp som erbjuds (hoppas du får hjälp!!) o fortsätt skriva här. Det känns nu som om de aldrig kommer att blir bättre men de kommer det, kankse inte på länge ännu men i ngt skede blir-det-bättre <3 stor kram!!

Linnea

15 Dec 2013 22:29

Det kommer att bli bättre! Lovar! Ge inte upp!!!!

Anonym

14 Jan 2014 01:37

Okej, läst några av dina inlägg nu.. Herregud vad hemsk du är mot din mamma! Inte tänkt på att du är orsaken till varför hon är som hon är? Rätt av henne att polisanmäla dig. Och försök inte att skylla på depression eller något. ALLA vet att det är fel att slå någon, verkligen fel att slå sin mamma. Om hon har behandlat dig fel så har du behandlat henne avskyvärt.

Svar: Jag skyller absolut inte på att jag mår dåligt. Men, jag har all rätt att avsky henne. Jag tänker inte gå in på detaljer, men även hon har sina diagnoser. ADHD, Atypisk Autism, Bipolär och Paranoid personlighetsstörning. Så ja, du kan nog lista ut att det inte har varit så jävla enkelt! :)
Deep talks

Linnea

23 Jan 2014 21:21

Kan du inte försöka hjälpa henne och vara positiv med det? det kanske skulle göra henne gladare och ha viljan att ta tag i sitt liv?

Kommentera

Publiceras ej