Tack för att ni fortfarande kikar in och bryr er<33

4 kommentarer

Lina

14 Dec 2013 00:47

Hej tjejen! Ville bara tala om för dig hur otroligt vacker du är! Ditt liv kan inte vara lätt.. Trots att jag inte har någon diagnos så har jag också haft ganska svåra motgångar i mitt liv som har gjort mig rätt deprimerad och har också velat avsluta mitt liv ett antal gånger. Även om du har diagnoser och har det svårt, glömt inte bort hur värdefull du är! Jag kan inte sätta mig in i din situation, men sluta för guds skull ALDRIG att kämpa. Det finns så mycket underbart och positivt här i livet. Vad drömmer du om? STORA styrkekramar till dig. <3 Fullfölj INTE dina självmordstankar, du missar så mycket i livet! / Lina.

PS. Tveka inte på att ta kontakt om det behövs! <3

Anonym

14 Dec 2013 00:47

Hej tjejen! Ville bara tala om för dig hur otroligt vacker du är! Ditt liv kan inte vara lätt.. Trots att jag inte har någon diagnos så har jag också haft ganska svåra motgångar i mitt liv som har gjort mig rätt deprimerad och har också velat avsluta mitt liv ett antal gånger. Även om du har diagnoser och har det svårt, glömt inte bort hur värdefull du är! Jag kan inte sätta mig in i din situation, men sluta för guds skull ALDRIG att kämpa. Det finns så mycket underbart och positivt här i livet. Vad drömmer du om? STORA styrkekramar till dig. <3 Fullfölj INTE dina självmordsplaner, du missar så mycket i livet! / Lina.

PS. Tveka inte på att ta kontakt om det behövs! <3

Rebecka

18 Dec 2013 23:32

Gud vad du är vacker. Fäller en tår för dig och hoppas verkligen du kommer må bra snart, så du kan leva ett jättefint liv.

Elma

24 Dec 2013 22:58

Slutaaaaa:( blev så Lessen är så ledsen. Jag förlårade min vän min bästa vän... Nu mår jag dåligt jag behöver henne behöver höra hennes röst:( hon finns inte mer.

Låt ingen känna så hör som mig... Du betyder en hel värld för någon tro mig. Du behövs.<333 bamse kram

Kommentera

Publiceras ej