Snart så. Snart har du lyckats med att förstöra mig helt och hållet. 

13 kommentarer

Åsa

30 Dec 2013 13:00

Varför gjorde hon det? Vad hade hon för skäl att göra en sådan sak?
Kram Åsa

Linda

30 Dec 2013 13:10

Men åh varför har hon gjort det?????? :((
Tänker på dig. Kram

Camilla

30 Dec 2013 14:29

Asså, vad håller du på med? Man mår inte bättre om man inte vill må bättre. Vad är det som är så fel egentligen?

Jag är i chock efter att ha läst igenom några av dina inlägg. Hemskt vilka bilder och texter du lägger upp.

Svar: Det är inte så lätt att må bra när man inte har något att må bra över.
Deep talks

Roshmi

30 Dec 2013 15:22

Hej, började nyss läsa din blogg. Men vad är det du gjort, vad är anledningen till att hon gjort det?

Roshmi

30 Dec 2013 15:28

Vi borde ses och göra något kul ihop så du mår bättre. Är seriös, hör av dig om du vill hitta på något!:)
Kram!

Ida

30 Dec 2013 16:38

Camilla - Du låter nästan som min mamma...........

Hanna

30 Dec 2013 19:51

Jag har och har haft väldigt mycket panikångest och min mamma har aldirg förstått mig heller. Men, tillslut så lär man sig att inte ta åt sig så mycket och jag har flyttat ifrån min familjs stad så jag har tänka bara på mig själv, vad jag vill göra och vem jag är. Det kommer bli bättre!

Miranda

30 Dec 2013 19:54

Usch! Men kom ihåg en sak, lova komma ihåg det- det är inte ditt fel. Det är inte ditt fel, din mamma vill sätta dit dig, men det är inte ditt fel. Glöm inte det. Det kanske känns så, men du få försöka tänka att det inte är det. För det är det inte. Vad som än händer. Det är ju andra som har gjort så du fallit, inte du. I alla fall inte i grunden. Stora kramar

Klara

31 Dec 2013 01:48

Nej nu måste jag faktiskt säga något. Ge dig nu! Såg att du svarade på en kommentar här uppe att det inte är lätt att må bra om man inte ar något att må bra över. Va fan, mitt liv är inte heller en dans på rosor direkt. Just nu är kag inne i en väldigt jobbig period både privat och vad gäller plugg, men jg deppar inte ihop för det! Istället ser jag till det positiva i mitt liv. Jag äter god mat, ser på bra filmer och tvingar mig själv genom min vardag och ångest eftersom jag fattar att livet blir bättre någon gång. Livet blir vad man gör det till!!! Livet är inte bara här och nu utan det finns en framtid och den framtiden kan du göra till precis vad du vill!! Skyll inte på andra för ditt dåliga mående, du är vuxen nu och har ett eget ansvar för ditt liv. Ingen annan kan få dig att må bättre, bara du själv. Vi alla har meningslösa liv egentligen men vi försöker ju fylla dem med något bra. Du försöker ju bara se allt svart och vitt. Du verkar inte ens vilja må bra. Tänk alla de människor som förlorat ALLT men som ändå är lyckliga idag.

Svar: Jag har levt i 17 år. Tror du att mitt liv alltid varit såhär? Nej, givetvis inte. Under det senaste året har det eskalerat, jag har blivit djupt deprimerad. Det är en sjukdom, en sjukdom som inte går över på en dag. Jag brukade också jämföra mig förut, eller ja, det gör jag väl fortfarande."Varför mår jag så himla dåligt, när det finns andra som har det värre, men ändå mår bättre än vad jag gör". Men det funkar inte så, alla är olika. Vad kul för dig att du ser det positiva i livet, men då är du uppenbarligen inte deprimerad.
Deep talks

Hedda

31 Dec 2013 14:48

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - du ska inte behöva förklara dig.. De som skriver att du "inte ens försöker" har uppenbarligen ingen koll på vad depression innebär.
kolla in denhär bilden, rätt klockren! http://truefunny.com/funny-picture/17011/if-physical-diseases-were-treated-like-mental-illness

kram!

Veronica Mjaow

01 Jan 2014 17:13

Du är bara ett av dom jätte många människor som mår dåligt på denna jord. Jag var en av dom, en gång i tiden.
Jag ser en massa kommentarer av människor som vill försöka hjälpa dig. vill försöka få dig att tänka lite mer positivt iallafall.

Men vad vill du att människor ska säga till dig? Ingen kan egentligen hjälpa dig, vi kan bara ge dig en knuff, sen måste du försöka själv.Svar: Ja, och som jag har skrivit så är jag jätte tacksam över alla underbara kommentarer. Oavsett vad ni skriver, så är det bra nog för mig.
Deep talks

Michelle

13 Jan 2014 19:59

Hej! Ville bara säga att du inte är ensam <3 Folk som kommenterar har tyvärr själv aldrig drabbats av depression. Jag lider själv av post traumatisk förlossningsdepression sen 1,5 år tillbaka och det är tungt än idag trots att jag fått hjälp och bearbetar det fortfarande med mediciner och psykhjälp. Itcanrainallthetime.se är min upplevelse. Jag hoppas att du hittar styrkan att orka en dag till..varje dag! Kram på dig tjejen

Louise

20 Jan 2014 18:40

Oavsett om du är så kallad "vuxen" och 17 år betyder det inte att du är vuxen på riktigt och kan klara sig själv. Det läskiga med allt du skriver är som att jag precis förstår dig, även fast jag inte upplevt eller upplever så djup som du gör. Om bra hjälp finns därute kommer du klara detta. Du kommer och kan. Tänk på när du blir äldre och kan se bakåt på detta. Du sitter där gift med barn och har lärt dig delvis vad livets betydelse är. Oavsett om det är människor som har det ännu värre, man säger ju det, kan dock inte tänka mig värre situationer, kan man inte värdera vad som är problem och inte. Det är som att människor som inte har gott igenom vissa saker tar det för givet, man kan inte stå där och säga, ta vara på det du har, eftersom de aldrig gått igenom det. Var starkt, tänkt på varje dags betydelse och positiva sidor. Kan vara så löjligt som att solen skiner. Be strong

Kommentera

Publiceras ej