Det här med att avsluta sitt liv... Det vill man ju göra på ett sådant fint sätt som möjligt. Helst ska folk inte veta att det är självmord, utan en olycka. 

När jag åker bil så hoppas jag att vi kommer krocka. Och att jag då omkommer. Om jag ber om det, varför drabbar det då oskyldiga människor som älskar livet och som inte förtjänar det? 
2 kommentarer

KassandraPalma

22 Oct 2013 22:17

Alla förtjänar ett liv, för man föddes för en anledning. Vissa föds för att en dag bli USAs president eller Sveriges bästa politiker, andra föds till att hitta botemedlet till Cancer eller att utforska att det finns liv på en annan planet. Alla har sina anledningar och just därför är vi alla olika. Det var en gång (har hänt fler men den gången har brutal) då jag verkligen ville dö, jag hade tillräckligt många anledningar till att dö men den främsta anledningen var nog för att jag ville se vilka som skulle bry sig. Alla förtjänar ett underbart liv den är bara upp till var och en hur man vill leva det (: jag hittar ingen anledningen till varför du skulle vilja dö, även om enligt dig själv finns tusen. Massor med styrke kramar till dig!!

E

13 Dec 2013 20:17

Tycker DU ska tänka lite innan du säger något sånt!! Jag förlorade hela min familj i en bilolycka ,mamma,pappa mina två syskon.När jag var 16 år.

Att skriva "Varför omkommer inte jag i en bilolycka" är så fruktansvärt respektlöst!!


SÅ tänk innan du skriver något!!

Svar: Beklagar verkligen! Men, det är ju samma sak när jag skriver att jag vill ta livet av mig. Det finns alltid någon som har mist någon i sin närhet på grund av självmord. Det här är min blogg, mina tankar, mitt liv.
Folk skriver att dom ska åka utomlands. Det har jag aldrig gjort. Ska jag tolka det som att det är respektlöst mot mig då, eftersom att jag aldrig har haft möjligheten att åka utomlands? Nu menar jag inte att det är värre än det du har varit med om, men jag hoppas du förstår hur jag menar.
Deep talks

Kommentera

Publiceras ej