8 kommentarer

Ida

04 Sep 2013 22:19

Du är jättefin! :)

Anonym

04 Sep 2013 22:31

Sluuutaaa spamma folks bloggar! :(

Svar: Det finns inget värre att störa sig på? Min blogg är nystartad, och jag vill få läsare, har du något bättre förslag?
Deep talks

Michelle Lindh

04 Sep 2013 22:36

Du är jättefin men vilken deprimerande blogg du har. Man blir nästa deprimerad av att läsa den.
Du spammar så himla många bloggar och inlägg!
Jag vet att det inte är enkelt men börja tänka possitivt istället om du går runt och sen även skriver hur deprimerande och hemskt allt är, inte konstigt att du blir sjuk till och med jag skulle vilja gräva ner mig

Svar: Jag vet att jag har spammat många bloggar och inlägg, jag lovar att det är sista dagen idag. Men jag vet inte annars hur jag skulle fått de underbara läsare jag nu har. Hoppas på förståelse!
Deep talks

Emelie

04 Sep 2013 22:42

Blir lite tårögd när jag läser din blogg. Jag känner igen mina egna tidigare känslor i det du skriver. Det är så tråkigt att man ska behöva må dåligt och tråkigt att hjälpen som finns inte räcker till.

Jag vill säga att det är en fin bild och jag hoppas att du kommer må bättre framöver.

C

04 Sep 2013 23:04

Känner inte dig, men det du skriver berör. Jag vet hur jävligt allt kan vara. Skulle gärna velat ha kontakt med dig utanför bloggen. Maila mig.
Stor kram.

Romina

05 Sep 2013 00:27

När jag ser bilden på dig ser jag en fin tjej som ser ut att må bra och är glad. När jag läser allt du skriver önskar jag bara att någon kunde hjälpa dig. Det är inte så här livet ska vara. Du är bra som du är, du är fin och du har hela livet framför dig. Jag skar mig i flera år, alkoholister till föräldrar, varav en aldrig brytt sig eller varit närvarande, jag tog 29 Alvedon en kväll. I en vecka låg jag hemma och fattade ingenting. Mobbad och slagen under hela skoltiden. Idag bor jag ensam, försörjer mig själv, har ett jobb, en underbar pojkvän och jag trodde aldrig att jag skulle överleva högstadiet. Tack vare min kurator så klarade gymnasiet med bra betyg. Hur skit allting verkar, så kommer det en dag då det vänder och det blir bättre. Jag vill bara ge dig en kram och kunna hjälpa dig på något sätt. Ta hand om dig tjejen. Du är bra som du är!

Eleanor 18 år och mamma

05 Sep 2013 10:58

Jag känner igen mig när jag läser din blogg, för 5 snart 6 år sen var jag där du är.
Jag mådde otroligt dåligt under början av min tonår, jag blev mobbad i skolan, trakasserad, misshandlad av min pojkvän, min bästa vän högg mig i ryggen, det spreds rykten om mig!
Jag försökte så många gånger ta livet av mig, för jag orkade inte! Ingen hjälpte mig, ingen lyssnade på mig och ingen ville förstå mig. Jag var livrädd för BUP hur mycket de än försökte få mig att gå till psykolog på BUP, så fann jag alltid en anledning varför jag inte kunde gå dit. Trots att de flera gånger satte mig i bilen och rent av bar in mig så rymde jag därifrån. Jag tog överdos efter överdos, jag fick grova problem med alkoholen, jag drack för att orka gå till skolan, jag svalde tabletter med vodka, allt för att komma på en lösning för att slippa leva. Jag har stått vid tågkanten så många gånger och tänkt hoppa, men nånting har alltid stoppat mig! Jag började vara med helt fel människor, som tog helt andra droger och jag fastnade!
Men när jag efter 2 år av självmordförsök, självskadebeteende, alkoholproblem,droger och överdoser, så fann jag min vilja att överleva! Jag blev gravid som 15 åring, det räddade mig från allt, men jag kan påpeka att jag försökte hänga mig själv en vecka innan jag fick reda på att jag var gravid.
9 månader senare föddes min son, min lycka, min överlevnads vilja, han blev mitt ljus i det mörka, han blev mitt hopp och helt mitt liv! Idag är jag en glad 18 årig som fyller 19 år i november, jag har fått vara mamma i 2 år till min son, jag har en sambo och jag är lycklig!
Nu menar jag inte att du ska bli gravid och skaffa barn för att bli lycklig, utan jag vill bara dela med mig av hur jag mådde. För jag lovar dig att det kommer komma en vändning för dig med, du kommer hitta din lycka här i livet och du kommer börja på må bra igen!

Om jag ska vara helt ärlig, min son var inte planerad, han är ett p-piller barn, jag missade ett piller och han kom till, med ett one-nigth stand, men vet du? Jag har ALDRIG varit såg glad över det! För min son har varit önskad och älskade sen jag visste att han låg i min mage och utan honom skulle jag inte stå upp idag! Han är min glöd här i livet!
Så håll ut, kämpa på och ta hand om dig!

elin

05 Sep 2013 22:38

Du är ju jättefin!!!

Jag har läst igenom din blogg en del och vill bara säga att jag hoppas allt kommer ordna sig, att du får den hjälp du behöver! Stay strong!! Du kommer klara det här

Kommentera

Publiceras ej