Jag saknar så mycket fastän jag aldrig har fått vara med om det. Jag önskar så mycket, fastän det aldrig någonsin kommer bli verklighet. 

Jag saknar en manlig förebild. Saknar kanske inte är det rätta ordet, men jag kommer inte på något bättre. Jag har aldrig fått träffa min pappa, han vet inte om att jag finns. Jag har varken en pappa som jag kan sörja, hata eller älska. Det gör fruktansvärt ont i hela mig. 

Jag önskar att mamma börjar jobba igen. Dels för att hon ska ha någon sysselsättning, men också tjäna pengar. Sjukersättningen hon får just nu är ingenting att skryta om. Hon hade inte direkt mycket mer pengar när hon jobbade, men vi kunde ändå åka in till stan och shoppa någonting. Eller gå och fika. 

Jag skulle så gärna vilja komma bort, åka utomlands för första gången eller få vara med om något nytt. En upplevelse - Det är vad jag saknar. 

Jag önskar att jag aldrig slutade gå i skolan i nionde klass. Jag förlorade alla mina betyg, egentligen skulle jag gått i tvåan på gymnasiet nu. 

Jag önskar att jag aldrig föddes. Jag kom till världen pga ett one-night-stand, jag var alltså aldrig planerad eller önskad. 

Jag hoppas att jag vaknar upp ur denna mardröm snart. 

Jag har inget liv längre. Jag ligger här hemma i sängen dag in och dag ut. Vänner, pojkvänner, fest och skola. Ingenting existerar i mitt liv, som det gör i så många andras liv i min ålder. Men jag får väl skylla mig. 


6 kommentarer

julia

02 Sep 2013 16:49

Vi är ett gäng som har hjärta för musik och har precis släppt en låt med 3 stycken svenska/engelska rappare! Lyssna gärna och ge respons vad du tycker. Stor kram :)

http://www.youtube.com/watch?v=CPBKY83XYKs&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=DIioME2GVTE

Anonym

02 Sep 2013 18:50

Om du vill ha någon att prata med om ditt och datt, som kan relatera till mycket av vad du känner och har gått igenom, så finns jag här. Det är jobbigt att vara ensam mot hela världen men behöver inte vara så. Jag vet hur många gånger jag själv önskat att någon hade brytt sig och sett mig. Här är min email skicka ett mess om du känner för det: pcrro@yyou.co.uk

Det är en tillfällig mail då jag inte vill lägga ut en privat här och hamna på mailspamlistor, om du undrar varför den ser konstig ut.

-

03 Sep 2013 22:50

Du kanske inte tror att det är så, men det blir bättre.
Jag mådde jättedåligt under mina tonår och trodde aldrig jag skulle leva och se min 18års dag. Jag gick inte ens klart grundskolan, eller började på gymnasium utan fick läsa upp mina betyg senare. Idag har det gått några år sen dess och jag läser jag på universitet, jobbar extra och bor och klarar mig helt själv. När jag läser vad du skrivit blir jag lite ledsen och önskar jag kunde komma och ta hand om dig och visa att det finns så mycket mer än det du bara ser nu!

anonym

04 Sep 2013 13:00

Vad fint du skriver. Och att du blev till genom ett one night stand betyder inte att du är mindre värd än någon annan för det.

Namnlös

04 Sep 2013 19:18

Lilla vän (sagt med omtanke och omsorg, inte sarkasm), jag tillbringade många år på behandlingshem, låsta avdelningar och i trötta fosterhem i tidig tonår. Livet var bäcksvart och barndomen hade varit lika meningslös före socialen ingrep. Jag gick inte heller ut 9an och det dröjde flera år innan jag började läsa gymnasiet.

Idag är jag några år över 20 och har ett eget boende i innerstan, jag ska snart påbörja min drömutbildning på KTH, jag har rest till Sydamerika (2 gånger) och varit på många ställen i Europa. Livet efter tonåren blev så mycket bättre än jag vågade tro och hoppas där när jag försökte ta livet av mig upprepade gånger i mörkret under det tidiga 2000talet. Livet blev bättre, jag önskar ofta att jag kunde gå tillbaka till mitt yngre jag och säga det. Stå ut. Det kan bara bli bättre och det blev det till sist. Eftersom jag inte kan gå tillbaka i tiden och berätta det här för mig, kan jag säga det till dig. Stå ut, håll ut. Om några år lever du mitt liv.

Linda

19 Dec 2013 18:07

Kan inte annat än att hålla med Namnlös kommentar.

Livet är så himla himla mycket mer än det fucked up liv man har som tonåring.
Vi får bara ett liv. Så snälla lev det!

Kommentera

Publiceras ej