... Jag kan bli så äcklad av en "Pappa Långben" att jag spyr. 

... Jag är två helt olika personer. Den enda gången jag kan vara mig själv är när jag träffar min psykolg, annars gör jag likt många andra med psykisk ohälsa den kända "masken". Mina vänner, även de närmasta, har ingen aning om hur jag mår eller vilket helvete jag haft och har. De tror fortfarande att jag är den glada, sociala och humoristiska jag som jag alltid varit. De har alltså ingen aning om alla överdoser jag tagit, eller när jag varit inlagd pga självmordsförsök. 

... Jag har skrivit mitt självmordsbrev, det skrev jag färdigt igår. Jag har förvisso skrivit många tidigare, men aldrig något jag blivit nöjd med, eller känt att jag vill lämna när jag försvinner för gott. 

... Jag drabbades av en 15-års kris för två årsedan då jag fyllde år. Jag kände mig gammal, jag var rädd för döden. Om jag såg en gammal dam eller gubbe började jag gråta, jag ville ju inte bli som dem. Jag trodde även att jag fått en hjärntumör, jag levde som om jag hade det i ett år. Ett av de värre åren i mitt liv. 

... Jag har aldrig varit utomlands, eller varit med om någon annan rolig upplevelse tillsammans med mamma eller någon annan släkting.  

... Jag har aldrig bråkat med någon vän eller pojkvän, utan jag flyr situationen genom att dra mig undan och sluta höra av mig. 

4 kommentarer

Ida

03 Sep 2013 17:25

Är du tjock? Ful?
Kan du vissa bild på dig själv?

Svar: Jag är något överviktig just nu, mycket pga medicinerna. Och ful skulle jag inte påstå att jag är. Just nu tänker jag inte visa upp mig i bloggen då jag vill vara anonym. Får jag fråga vad det har för betydelse om hur jag ser ut?
Deep talks

andreas

03 Sep 2013 19:33

Jag kunde inte undgå att läsa några inlägg, då flera av mina vänner har liknande problem. Känner mig lika maktlös nu som i vanliga fall, så jag antar att jag bara kan be dig att vara stark. Ta hand om dig.

Anonym

03 Sep 2013 21:43

Många styrke kramar till dig<3 Läst lite på din blogg och blir verkligen illa berörd, usch ingen ska behöva må såhär :( Jag önskar dig all styrka och att du en dag blir frisk från all skit och får må bra. Ta hand om dig gumman <3 /Daniella

Ida

04 Sep 2013 09:41

Vet inte, när man liksom "följer" din blogg nu och läser om hur jobbigt du har det blir man lite nyfiken på dig personligt liksom.

Kommentera

Publiceras ej