Förlåt för värdelös uppdatering. Jag känner mig bara så tom, men ändå så full av hat, ilska och sorg. 

Jag är fortfarande inlagd på BUP. Jag har varit här i tre HELA månader. Jag står verkligen inte ut med att vara här mer. Och det jag heller inte står ut med är att det inte finns någon plan. Någon plan om var jag ska, vad som ska hända sen. INGENTING. Socialen har inte varit till någon som helst hjälp. De har fortfarande inte listat ut något passande ställe om var jag ska efter att jag skrivs ut härifrån. 

Min JÄVLA Panikångest har kommit igång igen. Den har varit som bortblåst de senaste månaderna, men nu är den alltså tillbaks med full kraft igen. Det spelar ingen roll att dom drogar ner mig, den försvinner inte för det. "Lösningen" är för tillfället bältesläggning, vilket inte hjälper ett piss rent ut sagt. 


Läkarna här har även börjat spekulera om nya diagnoser, bla. ADHD och Bipolär. På riktigt, jag blir så förvirrad av alla läkare, psykologer och socionomer. ALLA säger olika. Alla ger mig olika diagnoser. Så nu ska jag börja med Concerta och, trots att utredningen inte ens har börjat. Suck...

Oj, vilket klagande det blev haha. Tur att man är bäst i världen på något, hah!! ;)7 kommentarer

Hedda

08 Apr 2014 23:42

Oroa dig inte för uppdateringen, den får komma när du har tid/ork. Styrkekramar!<3

Kristofer

09 Apr 2014 07:05

Håll ut, det kommer bli bättre en vackar dag, jag lovar! *styrkekramar från en random kille*

Emma

09 Apr 2014 09:33

Förstår att du blir förvirrad om du får olika besked. Tala om det för läkare. Du har det jobbigt nog och det är de vuxnas/experternas skyldighet att komma med konkret plan och komma med en diagnos och rätt vård.
Det är väldigt uppenbart att du inte får den hjälpen som ska hjälpa dig. Blir så arg!!!
Att proppa en full av mediciner är inte heller bra, då de flesta mediciner har biverkningar och det kan vara orsaken till din panik också. Om du nu bara orkar så kräv att få EN diagnos och en plan var du ska vara för att det tillslut ska bli bra för dig. Kram <3!

Julia

09 Apr 2014 09:54

Åh vad jag tycker synd om dig! Nästan så att jag skulle vilja adoptera dig så du får vara min lillasyster.
Jag själv har haft mitt krig, men det har slutits fred. Håll ut. Jag vet att det låter klyschigt, men jag har också varit där.
Får jag krama dig? Ta hand om dig ♥

Emma

10 Apr 2014 19:18

Tror inte på sjukhusvården. Det bästa vore att hitta rutiner i livet och glädjeämnen. Kan du inte få komma till en fosterfamilj? Tror att det vore det bästa <3!

Hannah

10 Apr 2014 22:05

Kika gärna in i min blogg, ställ frågor också så det blir lite mer "fart" i bloggen! :) (http://miniwiini.blogg.se/)

P.S Just nu pågår det en bloppis i min blogg, du hittar nya/begagnade saker ifrån 50:- och uppåt. Kika gärna in och kolla om du hittar något som faller dig till smak! :) Du hittar allt på: http://miniwiini.blogg.se/category/bloppis.html

Joe

10 Apr 2014 22:18

Kära du! Jag vet hur det är att ligga inlagd på hem. Stå på dig. Berätta att du får olika besked och diagnoser. Se till att "jobba med dem" så att de ger dig de bästa av vad de kan..... håller verkligen alla mina tummar för att du ska få det bättre!!

stor kram

Kommentera

Publiceras ej