Förlåt för värdelös uppdatering. Men helt ärligt, så finns det inte särskilt mycket att uppdatera om. Jag mår så fruktansvärt äckligt dåligt. Jag orkar inte känna såhär. Må såhär. Vara såhär. Jag vill inte vara den jag är.

Jag ska försöka strypa mig själv till döds ikväll. Problemet är att jag har tillsyn alldeles för ofta, så det blir svårt. Men jag ska försöka. Och förhoppningsvis lyckas jag. 
 

10 kommentarer

Anonym..

02 Feb 2014 17:32

Att strypa sig själv ä så jävla ondödigt.. Att tänka tanken på att ta livet är också bara onödigt.. Du kommer få ett bättre liv! Förr eller senare! Skit samma om det tar lång tid! Men det kommer att bli bra igen! Och jag vet att du är stark! Känner mig också som du lite grann.. Men jag försöker se livet positivt! Hoppas att allt blir bra! Styrke kram!

C B

02 Feb 2014 18:49

Men åh... jag gillar dig och jag har gillat din blogg och ärligheten i den men dessa inlägg börjar bli tröttsamma. Du mår dåligt, det fattar jag, du vill ta livet av dig, det fattar jag också, det vill jag med ibland, men seriöst, du är bara 17 år och du har verkligen hela livet framför dig att bli den du vill, det behöver inte alltid vara nattsvart. Det framgår att du har vänner i bloggen och du har även en massa läsare som bryr sig om dig. Betyder det något för dig? Jag vet att du är less på systemet men tyvärr så är det så att den enda som kan hjälpa dig bäst är du själv och du hjälper inte dig själv genom att skada dig eller hamna i skadliga situationer. Vakna! Du är bara 17 år. Jag önskar att jag hade haft något som sagt detta till mig då och jag önskar att jag hade lyssnat. Livet blir bättre om man vill det. Jag kan inte garantera att du kommer att må bättre till 100% men jag kan lova dig att om du vill så kommer ditt liv att bli en aning roligare och mera värt att leva, bara du ger livet en chans.

Emma

02 Feb 2014 19:15

Du måste tala om för personalen hur du mår så kanske de får någonting mot deppigheten.
Ta inte livet av dig. Du är bara 17-år. Det kanske händer massa roliga saker senare i livet och det går du miste om du avslutar ditt liv. Tänk om, snälla!
Kram <3!

Anonym

02 Feb 2014 20:31

Du gör det så mycket värre för dig själv. Ge livet en chans, och går det åt helvete så är det väl så, men du borde iallafall försöka. Dom kommer aldrig släppa ut dig från psyk sålänge du skadar dig själv som du gör, och det tror jag att du förstår, ändå klaga du över att du behöver vara där. Jag säger absolut inte att det är lätt, men att försöka är en bra början. om ett par år kommer du kolla tilbaka på den här bloggen och undra hur du kunde tänka såhär.

Danne

02 Feb 2014 21:39

Att ta livet av sig är inte lösningen på några problem alls. Faktiskt inte. Även om jag själv tänker samma sak ganska så ofta så tror jag nog att jag faktiskt aldrig skulle ta det steget. För jag vet att jag har så många människor som bryr sig om mig. Vilket jag tror att du också har.

Kämpa.

Hanna

02 Feb 2014 22:34

Hittade din blogg nu! S skönt att det faktiskt finns bloggar där man är ärlig i vad man känner. För jag känner igen mig i mycket i det du skriver, har själv gått igenom många jobbiga perioder. Men man får ut något av det. Jag har lärt mig otroligt mycket i vad jag gått igenom. Jag brukar tänka så när jag mår dåligt, att jag kommer lära mig något, men det känns ju helt hopplöst då. Har inte hunnit läsa så mycket av din blogg än, så har inte sett så mycket av vad du går igenom. Men fortsätta kämpa! Jag har kämpat igenom mitt, jag mår fortfarande dåligt, men det är bättre än förr ialla fall! Fortsätt verkligen kämpa, även om det känns hopplöst, otroligt hopplöst, så försök skapa en gnista, hur liten den än är, av hopp! det kommer bli bättre!

Nathalie

02 Feb 2014 23:06

Det finns bara en av dig och det är du. Att dö kan ibland kännas som den ända utvägen men det är inte sant. Lev.. Du behöver inte kämpa, orka eller vara lycklig just nu. Det är okej att känna. Men gör inget dum mot dig själv. Du har människor som älskar dig och skulle bli såå fruktansvärt ledsna om du försvann

Kram på dig och hoppas du mår bättre snart

Anonym

03 Feb 2014 08:13

För din egen skull ta emot hjälpen när du får, när du blir 18 blir du inlåst på vuxenpsyk med riktiga dårar och kriminella. Jag kan lova dig, du blir inte behandlad med silkesvantar som på bup. Öppna ögonen och gör nånting åt din situation NU

A-K.S-Dagdrömmaren

03 Feb 2014 12:46

Varför vill du dö? Så länge det finns liv, finns de hopp. Våga be om hjälp, tala om hur dålig du mår om det inte hjälper kräv att få hjälp, för hjälp finns det. Tyvärr måste man kämpa för det ibland, men det kan de vara värt. Kämpa för dit liv, för det kommer bli bättre.

Jag har själv add och ångestproblem och var självdestruktiv när jag var yngre. Skriv gärna till mig om det är något du undrar över eller bara vill skriva av dig. Jag lyssnar. Det finns människor som bryr sig :) kram

Lisa

24 Feb 2014 20:12

En fråga i all välmening. Vill du verkligen dö? Jag har inte läst din blogg länge, bara läst lite här och där. Men av min erfarenhet så vill man dö så gör man det. Man skriver inte om det om och om igen. Så vill du verkligen dö eller är detta bara ett rop på hjälp?

Kommentera

Publiceras ej