Yeeees! Har lyckats gå ner 4,5kg på två veckor. Då har det ju ändå varit jul och nyår också. #Fett

Och nu börjar jag få lite panik. Har nämligen inte några mer ångestdämpande kvar, i alla fall inte av den sort som funkar och är av starkare karaktär. Och jag får inga mer heller. "På grund av att man kan bli beroende". Fuck it. Jag är så trött på "På grund av att man kan bli beroende". Jaha? Hellre det än att stå ut med det här äckliga måendet. Dessutom kan man bli beroende av allting. "Ät inga ostbågar - för då kan du bli beroende och tillslut liknar du en sumo brottare". Logiskt. 
 

Trampade lite snett i natt bara ;PpPpPp
 

8 kommentarer

Anonym

04 Jan 2014 15:54

Är de din fot på bilden? Se De från den ljusa sidan, du har gått ner 4,5 kg, är inte de grymt?!:D Hur många går ner så mycket under jultider? Bra jobbat!

Svar: Ja, det är min fot haha. Fast dessa 4,5 kg har jag inte gått ner på något hälsosamt sätt. Men what ever ;)
Deep talks

Hanna j

04 Jan 2014 19:19

Men lol, du e ju redan äckligt smal!? Har du anorexia också eller?

Svar: Tack! Mår du bättre nu? :)
Deep talks

Frida

04 Jan 2014 20:00

Hånfull blogg :-( Hånar ju livet. Inget vidare Varför???

Frida

04 Jan 2014 20:15

Ha det bättre iaf <3

Emma

04 Jan 2014 20:47

Man måste få de mediciner som gör att man kan må bättre. Du ska inte gå ner i vikt. Du är redan smal och om man inte får tillräckligt med vitaminer så påverkar det psyket väldigt mycket, precis sömn också gör. Du kommer att fixa det här!! Du har hela livet framför dig, styrkekramar!!!!

CEZZii

05 Jan 2014 19:14

Hej! :) tittade bara in på din blogg lite snabbt, men undrar bara har du testat medicinen voxra? :) Jag har ätit den i över 1 år nu och dom har inte sagt någonting till mig om att sluta me den och tillskillnad från andra antidepressiva mediciner jag ätit så har den här faktiskt hjälpt mig oerhört mycket, jag ligger inte i sängen hela dagarna och orkar göra saker som inte gjorde tidigare pga ångesten. Den har faktiskt också hjälpt mig med min ADHD problematik väldigt mycket, bättre koncentration osv. Hoppas du mår bättre snart och ge inte upp, efter regn kommer solsken även om depressioner är så jävla tuffa o ta sig igenom! Kramar! :)

Mikxki

06 Jan 2014 21:10

Grattis till viktnedgången :)

Matilda

27 Jan 2014 22:47

Jag förstår verkligen inte vissa av dessa kommentarer. Jag förstår inte hur man vill kunna sparka på någon som redan ligger ner. Har man aldrig upplevt en panikattack, ångestattack ska man inte uttala sig. Vad är det för ångestdämpande du inte får längre?

Kommentera

Publiceras ej