Det blev aldrig något möte med Soc förut. I alla fall inte för min del. Precis som jag tidigare anade så var dem rätt så sena, 40 minuter närmare bestämt! Inget nytt rekord idag tyvärr. Haha. 

Jag har i alla fall träffat min underbara psykolog. Efter det åkte jag hem och tog mig en tupplur i fyra timmar. Ja, det hände faktiskt. Jag brukar aldrig sova på dagen, men eftersom jag inte sov någonting i natt så var det rätt så behövligt. Jag har även hunnit med ett besök hos min läkare på Vårcentralen, vi förnyade recept och bokade in en gastroskopi då vi ska se om mitt magsår blivit bättre(orsakat av alla överdoser jag tagit).

Imorgon ska jag till den avdelning som jag ska läggas in på om någon månad. Det är typ som ett studiebesök. Sedan får jag se vad jag hittar på efter det. Ska eventuellt träffa en kompis, men jag får se hur jag mår. 


Armbandet finns att köpa här! Kanske har du turen av få något av alla 100-tals armband jag har pärlat? Har nämligen jobbat som "provisionspärlare" hos Ung Cancer. #FuckCancer

5 kommentarer

S.a

03 Jan 2014 02:17

Härligt!:) jag är som nästan beroende av att läsa din blogg, jag blir så inspirerad av dig, du är så stark!!<3
Sov gott:)

Svar: Åh, vad kul att höra<33 Sov så gott!
Deep talks

Åsa

03 Jan 2014 10:36

Å du kan känna dig så mycket bättre än dom, då de var sena och BRA du tog dig till psykologen :)
Hoppas det känns bra där du ska bo, det kommer nog att vända en hel del i ditt liv :)
Det kommer nog vara tuffa perioder, men våga tro på att det är vändningen. Det är så viktigt med din positiva energi..inte för oss, utanför dig själv.

En bra grej jag lärde mig var att ta fram 3 bra saker man känt med sig själv under dagen, varje kväll när man går och lägger sig. Något som gör dig stolt över dig själv.
Det kan vara vad som helst. Tex att du lagade mat till dig själv. Att du höll upp dörren åt någon i tunnelbanan, att du gick upp ur sängen fast du inte kände för det :) typ såna saker. Skriv ner dem i en liten bra bok som du har vid sängen. Klappa dig själv på axeln varje kväll. Det kanske känns fånigt, men det ger dig positiv energi och tro på dig själv på ett undermedvetet plan.
Stor kram Åsa


therese sundström

03 Jan 2014 14:19

Gott nytt år! <3

Lagt upp ett klipp om en otroligt inspirerande person. LOOK AT YOURSELF AFTER WATCHING THIS.

http://theresesundstrom.blogg.se/2014/january/look-at-yourself-after-watching-this.html

Kram, T

Denise

03 Jan 2014 14:40

Fan vad glad jag blir av att höra att du tar den här chansen! Jag är säker på att detta kommer ge dig den hjälp du behöver, det är verkligen starkt av dig, det kommer förändra ditt liv :)

Per

03 Jan 2014 17:53

http://tjust.com/2013/blibra.jpg

Svar: <333
Deep talks

Kommentera

Publiceras ej