Är tillbaks från sjukhuset nu. Hade läkarsamtal sent igår kväll och det beslutades först att jag skulle ha fortsatt x-vak. Men, grym som jag är, lyckades jag slippa det och istället gjorde de bokstavligen en "husrannsakan" i mitt rum. De tog alltså bort allt jag kunde skada mig med. Men, de missade en del grejer. Exempelvis nylonstrumpor(fungerar jättebra att strypa sig med) och min pincett. Man kanske inte tror att pincetten kan orsaka särskilt djupa sår, men tro mig, det kan den. 
 
Imorgon ska jag ha läkarsamtal igen, lär väl inte få någon mer permission. Men försöka, och hoppas kan man ju alltid göra. Förresten så ringde min socialsekreterare mig förut. Hon ba "Tanken är ju att du bara ska vara på korttidsvårdavdelningen i 6 veckor, så att de kan ge mig underlag för vad för typ av behandlingshem du ska till sen. Hon syftade på att jag alltså bara skulle dit för en fördjupad utredning.

Nummer 1. ALLA har sagt att jag ska vara där i tre månader, både för behandling och utredning. 
Nummer 2. Ingen har någonsin nämt någonting om ett behandlingshem(alltså såna hem som man är på under lång tid).
Nummer 3. Varför säger alla olika saker hela tiden? Jag trodde verkligen att det var bestämt nu, hur det skulle bli. Men nej, såklart inte.
Nummer 5. Hon har alltså då ingen förhoppning om att jag kommer bli bättre efter att ha varit på korttidsvårdavdelningen?
Nummer 4. Jag är så JÄVLA JÄVLA JÄVLA trött på allt och alla. Människor är bara komplicerade. Inget annat. #Hejjagärsåjävlaförvirradjustnu14 kommentarer

Lina

30 Jan 2014 19:51

Charmig bild :D

elisabeth

30 Jan 2014 21:05

hejsan! nu har jag läst din blogg litegrann.....tycker du är grym på att utrycka dig....... Ledsamt att höra hur du har det! Vet du att du är så otroligt dyrbar och värdefull! Och det spelar ingen roll hur du ser ut eller mår, eller vad du presterar....alla människor är precis lika värdefulla i Guds ögon, han har skapat dig unik, här på jorden kommer inte allt vara perfekt ingen är perfekt.....Men Gud sände sin ende son för att dö på korset och han bara alla våra fel och brister o sjukdomar på sig, för att vi skulle bli läkta genom hans sår.....Han uppstod igen på tredje dagen....Om du tror att Jesus dött för din skull och bekänner Jesus som Herre i ditt liv så blir du frälst.....det betyder räddad.....Vi har alla gjort fel och gått miste om Guds härlighet.....Men varje gång någon blir frälst blir det fest i himlen......Jesus knackar på dörren till ditt hjärta och vill komma in och ge dig frid =) Ge dig själv en bamsekram det behöver du och försök att inte göra dig själv illa, tror att ångesten kan bli värre på sikt då.....även om den kanske blir lättare för stunden....Kram Elisabeth0

Danne

30 Jan 2014 23:13

Människor är Jävligt komplicerade.

Åsa

31 Jan 2014 10:49

Okej,
sa du att ALLA har sagt det? Frågade du om det ändrats?
fast du inte vill tro det så är det här människor som försöker hjälpa dig. Jag tror det är lättare för dem att hjälpa dig om du är ärlig med hur du mår, inte missbrukar permissioner och är rak och tydlig med dina frågor och inte apatisk och besviken.

Försök orka kämpa lite nu, när den riktiga hjälpen är så nära dig.

Kram Åsa

Emma

31 Jan 2014 11:50

Det är otroligt att du får olika besked av olika människor. De vuxna som ska vara professionella och ska hjälpa dig ska prata med varandra först så att alla kommer med samma information. Du måste säga det till de som tar hand om dig nu. Sådant där gör bara en förvirrad och utan du behöver ingen mer förvirring i ditt liv! Du kommer att må bättre, om ingen annan av de sk. proffs tror på det så gör jag det och du vet det innerst inne! Försök att få byta miljö och fundera på vad som skulle få dig att må bra istället för att du vill bort från den här världen. Det finns mycket bra i världen också även om det är svårt att se det ibland. Du är ung och har hela livet framför dig. Kämpa och tro på att det kommer att bli bra! För det kommer att bli bra! Kram <3!!!

Emelie

31 Jan 2014 12:38

Läser du själv vad du skriver? Ser du själv vad det är du gör? Bara i ett inlägg går du ifrån "har strumpbyxor som jag kan strypa mig med och pincett att skära mig med" till "hon tror alltså att jag kommer behöva vara där längre"... HALLÅ? Vakna! Du får så mycket hjälp, som du tydligt behöver, men du bara ljuger för dem och undanhåller så mycket! Ta hjälpen du får! Du är snart vuxen, bete dig som en då!

Den här kommentaren är menad att vara negativ och rättfram, för du behöver verkligen höra det. Jag vet hur det är att vara djupt deprimerad. Jag har skadat mig, jag har försökt ta en överdos, och aldrig i mitt liv att jag skulle ljuga för de som försöker rädda mitt liv. Du kan inte fortsätta bete dig som du gör och samtidigt klanka på dem när de hjälper dig hela tiden.

Fanny

31 Jan 2014 14:01

Jag tvivlar inte alls på att du inte mår bra. Jag har själv syskon som har åkt fram och tillbaka, ut och in från massor av avdelningar, läkare som har sagt si och så. Och sen ändrat sig.

Men det känns som om du inte vill bli frisk? Som om du vill att allt ska vara åt helvete? När du skriver om det här, så har du redan erkänt för dig själv att du har problem med den psykiska hälsan. Och ändå gör du motsatsen till vad folk säger till dig, och du vet att det är fel.

Du har massor av människor runt dig som vill hjälpa dig, så orättvist mot alla som bryr sig som dig. Öppna ögonen och se.

monika

31 Jan 2014 16:03

Har läst alla dina inlägg...det rullade ner några tårar. Snälla du, du måste vända den nedåtgående spiralen. Det är bara du själv som kan hjälpa dig. Jag hoppas du finner meningen med livet och blir lycklig en dag, du förtjänar det

Helen

31 Jan 2014 18:28

Lika fort som jag kom in på din blogg, lika fort slutar jag läsa den. Synd att du lider av allt du nu lider av, men ditt bekräftelsebehov och uppmärksamhets sökande är nog värst. En person som mår dåligt på RIKTIGT skriver inte sånna saker som du gör. Man skryter inte om att man kan ta livet av sig osv, en person som lider av djup depression gör det ist för å skriva om det.
Hoppas du blir bättre.

Svar: Det handlar inte om uppmärksamhet. Det handlar om hur jag känner och mår.
Deep talks

Julia

31 Jan 2014 19:49

Hej fina du! Jag hittade din blogg idag och det är verkligen jätte tråkigt att se att någon behöver må så dåligt! Men du verkar vara en stark person, så fortsätt att kämpa och jag hoppas att allt blir bra en dag och att du kan bli lycklig igen och känna glädje att leva! Du är jätte vacker, kom ihåg det! Kram från Finland! :)♡

Emma

31 Jan 2014 20:28

Alla ni som skriver att man gör saker och ting av uppmärksamhet eller att man inte är deprimerad om man talar om att man vill ta livet av sig. Tänk efter. Det kanske är rop på hjälp att man talar om vilka tankar man har. Och besvikelse att dessa sk. proffsmänniskor kan inte egentligen hantera unga deprimerade på rätt sätt. Han man gjort en husesyn men ändå inte fattat att ta bort allt som man kan tänkas skada sig med, då kan man inte mycket. Och vad är det för fel att få uppmärksamhet om man mår dåligt och inte har någon vuxen som förstår eller är inte kapabel att hjälpa? Man är rätt liten när man är 17-år och långt ifrån vuxen.
Jag tror på dig, Deeptalk, du kommer att fixa det här. Lessen för alla vuxna som inte ger rätt stöd, men vi är rätt många som lever med dig via din blogg. Styrkekramar!

Sahar

31 Jan 2014 22:18

Du kan inte bara se allt från den mörka sidan, då kommer du ingenstans. Vill du inte bli frisk? Påverkar inte alla fina kommentarer dig lite åtminstonde? Rör det inte dig nååågoonstans att veta att vi bryr oss om dig och att vi vill hjälpa dig? Fina du, du måste lära dig att se saker o ting från den positiva sidan också annars är ju livet verkligen meningslöst! Och jo det finns dom som bryr sig om dig. Vi gör ju det och säkert många andra, men du verkar blunda för det. Kom igen nu! All lycka till dig<3

Anonym

02 Feb 2014 17:26

Hur länge kommer du tycka synd om dig själv? Är det inte dags att ta ansvar för ditt eget liv? Du är ju myndig snart

Svar: Men snälla,"Tycka synd om mig själv". JAG MÅR PISSDÅLIGT.
Deep talks

Edith

24 Feb 2014 22:07

Vad jag inte förstår, som jag hoppas att du kan förklara, är varför du vill att alla ska läsa om hur dåligt du mår och hur mycket ditt liv suger? Och säg inte att du vill "skriva av dig" för då hade du inte gjort reklam för din blogg i andra kända bloggars kommentarsfält. Du vill ju att så många som möjligt ska läsa. Så jag bara undrar varför? Känns det bättre när andra säger att de tycker synd om dig, eller hur funkar det?

Svar: Varför ska det bara finnas än massa fancy bloggar där folk är rika, mår bra, är gifta och är lyckliga? Det handlar inte om att folk ska tycka synd om mig, för sanningen är att JAG vill dela med mig av mitt liv likt alla andra som bloggar. Då menar du tex. att Kenza enbart bloggar för att hon vill att folk ska vara avundsjuka på hennes liv? Folk blir avis, men det är inte hennes syfte. Förstår du hur jag menar?
Deep talks

Kommentera

Publiceras ej