Verkligen inte, haha! Fy, hela kroppen värker och det känns som att jag ska gå i tusen bitar. Har nämligen bara gått i 999 bitar än så länge ;) Har druckit 1,5L Red Bull sedan 20-tiden. Mitt nya beroende. Äh, bättre än att skära sig eller ta tabletter.

Idag vid 10-tiden kommer min socialsekreterare och en familjebehandlare hem till oss igen. Ska dock till min psykolog kl.11, så vet inte riktigt hur jag ska göra. Mamma vägrar nämligen att ringa och ändra tid(allt för att jävlas med mig) och jag har en extrem fobi för att prata i telefon och det vet mamma om. Jag skulle ju kunna vara med på mötet här hemma en stund, men risken att de kommer just vid 10-tiden är rätt så liten. Sist kom de endast en timme försenade :PpPpPp 

Annars då... Ska verkligen försöka liva upp bloggen. Men jag vet inte hur. Har försökt skriva några postiva och glada inlägg, men det går liksom inte. Det blir bara pannkaka av det ändå. Det vore kul att höra om ni har några förslag på vad jag kan skriva om, så att både ni och jag blir på bra humör?! 


Watch ooooooout!
 

4 kommentarer

Åsa

02 Jan 2014 08:19

Hej hopp :)
Försök att vara tacksam för det som serveras dig och försök att tänka positivt och att Du har rodret i ditt liv.
Inte din mamma, socialen eller psykologen...bara du..forma det som du vill ha det istället för att vara arg över det du aldrig fick eller hoppades på.
Stor kram Åsa

S.a

02 Jan 2014 12:53

Haha, ja redbull är ju bättre! Jag personligen tycker redan att dina inlägg är bra som dom är. Du skriver från hjärtat vilket dom flesta inte gör! Det känns verkligt att läsa din blogg, dom flesta bloggarna har ju ett perfekt liv.. höhö!:/ eller dom låtsas de iallafall! Så fortsätt så som du gör, nämligen skriva från hjärtat och hur det verkligen ser ut!:)

Therese Sundström

02 Jan 2014 12:55

Hej=)
Hoppas du firat in det nyra året ordentligt!
Diggar din blogg och skulle gärna följa den. Skulle du vara sugen på göra en liten deal med att följa varandras bloggar? =) Kommentera på min lbogg om du är intresserad.

Stor KRAM, Therese

Felicia

02 Jan 2014 17:48

Hej! Jag vill bara säga att det är så skönt att läsa en sånhär blogg... Ta det inte på fel sätt, haha. Det är skönt att se någon annan med ångest och depression som säger som det är, jag är så trött på att höra alla idioter som "ryck upp dig!", "men bli glad då!" Själv har jag generaliserad ångest och depression. Har dock blivit av med social fobi och panikångest. Men har också sjukt svårt att prata i telefon! Kan bara inte.
Det är synd att se andra som mår dåligt dock. Jag är också 17 år. Tack för att du har din blogg! <3

Kommentera

Publiceras ej