Jag känner knappt någonting längre. Är så trött, uttråkad och... tom. Äckligt tom. 

Jag fick i alla fall permission igår. Träffade några "vänner" och tröståt på MAX. Jag hade även läkarsamtal och förhoppningsvis tas min LPT bort på måndag, men då måste jag "frivilligt" vara här tills den 10:e februari. 16 dagar till... Vi får väl se hur det går. 

Nu tänker jag gå och prata med min kontaktperson här och fråga om jag får ytterligare en permission, för jag orkar seriöst inte sitta här inne och ruttna ytterligare! Dessutom har typ alla andra som är inlagda här fått permission över helgen, så det är med andra ord helt jävla dött här! :)))


På måndag ska jag provfilma för en av huvudrollerna i en ny serie på SVT som ska börja i höst. Försöker lära mig manuset så gott det går. Men min hjärna är ju som den är - Död. Så det jag behöver är med andra ord ett mirakel. 


10 kommentarer

Linn

25 Jan 2014 16:00

Hoppas allt löser sig för dig!

Mvh Linn

Anonym

25 Jan 2014 19:48

hoppas allt löser sig för dig, tänkte bara kolla om dom verkligen vill att du flashar manuset sådär? innan du ens fått rollen eller att serien ens börjat rulla? är det inte sekretess på det? kram

Rebecca

25 Jan 2014 22:06

Hoppas du får det! Då kanske du har något roligt att se fram emot :) Jag håller tummarna för dig och håll dig stark.

Elle

25 Jan 2014 23:03

Hej Stjärnan! Läs mitt meddelande till dig på en post längre ner i bloggen som jag skrev nu! Kramar

Danne

26 Jan 2014 02:18

Ett mirakel kan jag inte ge sådär på rak arm. Hah. Men en tumme för tur kan jag alltid hålla i alla fall.

Emma

26 Jan 2014 11:46

Men så spännande och roligt med SVT!!! Jag håller tummarna!

Hedda

26 Jan 2014 12:15

Stort lycka till, tror du kommer naila provspelningen ;)

Rasmus

26 Jan 2014 13:14

Tjena,
Jag råkade klicka mig in på din blogg. Har blickat igenom ett X antal inlägg. Det framgår ganska friskt att du mår pyton. Dock kan jag inte undgå att undra varför du delar med dig av detta?

Sen kan jag inte låta bli att dra en parallell mellan denna blogg och Jigsaws offer (Jigsaw från SAW-filmerna)... Hur man inte lever det liv som man har blivit tilldelad.

Mitt tips till dig: Ryck upp dig, gör något som får dig att må bra. Om du inte kommer på något så hitta på något som du tror får dig att må bra. Tankens kraft är starkare än vad man tror.

xx

Amanda

26 Jan 2014 19:33

Hej söta du,

jag tycker Rasmus inlägg lät lite hårt, men det beror nog på att han inte har gått igenom vad du går igenom nu. Men det har jag. Jag var 17 och fick deppattacker i tid och otid, vilket pajade min skolgång. Jag kunde ligga i fosterställning och bara gråta i flera timmar. Jag fick hoppa skolan och ta ett sabbatsår, mådde skit och skar mig i armen och ville bara dö.
Efter alldeles för lång tid, gick det över. Av sig självt på något sätt. Jag kan inte förklara hur det drabbade mig och inte heller hur det gick över, men det gjorde det.

En sak Rasmus skriver är att tankens kraft är starkare än man tror. Nu när du för tillfället är tom på tankar och inte uppfylld av självhat m.m. så kan du testa att se livet framför dig som ett vitt ark, tomt på saker och som du får fylla med vad du vill. Begränsa dig inte utan fyll på med allt du kan önska dig. Bestäm dig för att fokusera mer på vad du vill än att fokusera på det du inte vill ha i ditt liv. Jag vet precis hur svårt det kan vara, men det är värt ett försök?
Stor kram till dig, jag tror på att du tar dig igenom detta!
Mvh Amanda

ami

27 Jan 2014 15:57

Du klarar allt om du vill, bara du sätter gränserna.
Lycka till med provspelningen :)

Kommentera

Publiceras ej