Kroppen värker. Huvudet värker. Magen är helt kass. Jag mår fruktansvärt illa. Och jag känner mig så konstig. Så, färdigklagat!

Jag åkte i alla fall till Behandlingshemmet förut, hör och häpna, men jag tyckte det verkade riktigt bra där! Det är en jättemysig enplansvilla med fina lokaler, uterum, trädgård och det kändes som "hemma". Hann inte träffa all personal, men de jag träffade verkade även dem väldigt bra. Och framför allt glada. 

Avdelningen/behandlingshemmet jag ska läggas in på tillhör BUP. Jag kommer vara där i ca 3 månader(man kan inte vara där länge än så). Jag ska både göra fördjupade utredningar, men också få behandling. Jag kommer givetvis skriva mer om det längre fram. 


Min älskade dator kommer följa med oavsett vilka regler de än må ha<333

8 kommentarer

Nellie

03 Jan 2014 20:00

Kämpa på tjejen! Du är grym! Puss

Marielle

03 Jan 2014 20:39

För två år sen bestod mitt liv av tablettöverdoser, rakblad, daglig panikångest och djup depression. Jag bodde ensam med min alkoholiserade mamma och blev tvångsinlagd på ett liknande ställe när jag nästan tog livet av mig och det fick allt att vända.

Idag har jag lyckats hitta både lyckan och kärleken. Jag går fortfarande hos både psykolog och psykiater vilket jag lär få göra resten av mitt liv för att hålla mig på fötter. Men vet du vad? Ingen del av mig vill dö längre. Tvärtom, jag älskar livet så mycket att det känns som att jag ska spricka ibland. Visst har jag mina dåliga dagar men de överskuggas av alla dagar som är bra. Förlora aldrig hoppet vännen, det går att må bra. Jag lovar!

Linda

03 Jan 2014 21:53

hamna här av en slump. undrar bara, vad kan folk i din omgivning göra för att du ska må bättre? har samma problem i min närhet och tycker de är så svårt att veta vad man kan göra för att personen ska må bättre. kämpa på..

MADDISENJ.SE

03 Jan 2014 22:13

Skönt att det kändes bra iaf!

S.a

03 Jan 2014 22:33

Gud vad glad jag blir för din skull! Haha jadu smögla med dig datorn;) du ska nog se att allt blir bra och du vekar vara påväg upp på dina ben igen?! Ja du har iallafall en positiv energi, all lycka till dig underbara du! <3

Svar: Tack fina du! Hemligheten är världens bästa medicin jag börjat med, haha ;)
Deep talks

S.a

04 Jan 2014 00:39

Kommer du ha tillgång till nätverk? För jag vill jättegärna fortsätta följa dig, det vore synd om du va tvungen att lägga ner bloggen:(
frågan är helt enkelt om du kommer fortsätta blogga ?:) tacksam för svar!❤️

Svar: Det kommer inte finnas något internet där, men jag ska skaffa mig ett modem. Jag kommer troligtvis fortsätta blogga, får se hur jag känner när jag väl är där<3
Deep talks

T

04 Jan 2014 11:21

Kämpa på hjärtat! Du är as bra

Sofie

06 Jan 2014 22:25

Bodde på behandlingshem när jag var 15 år. Idag är jag 19, snart 20. En liten period jag hade då. Tonårstiden, allt var galet. Visst, jag hade det bra där - men idag tänker man efter och säger "haha vad fan gjorde jag där? är motsatsen till den jag var". Man mognar upp och förändras. Du kommer må bättre efter behandlingshemmet, det håller jag tummarna för.

MEN vi fick dock inte ha mobiltelefoner då (så jag smugglade med mig det och gömde det i BH'n..för de kikade i väskorna efter man hade haft permis). Blev aldrog påkommen.

ETT TIPS: du kan dela nätverk från din mobiltelefon (om du har en iphone eller smartphone) till din dator. Det blir som ett sorts wifi, men datorn tar internet och täckning från telefonen. Kallas internetdelning på iphone! :-) ha det så bra! (hamnade här av slump)

Kommentera

Publiceras ej