Åt helvete med den här dagen. Det gick åt skogen hos psykologen och jag känner mig nästintill apatisk. Kan någon ta mig härifrån, snälla? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ DET HÄR LIVET. 
 
Näää, nu ska jag försöka ta mig ut igen och undersöka några platser till som finns på min lista. Bara två platser till. Sen måste jag bestämma mig. 



20 kommentarer

Emma

14 Jan 2014 18:29

Låt dig att bli inlagt på BUP akuten!!! Jag vill inte att du ska dö! Du har hela livet framför dig och det behövs bara lite ändringar i ditt liv så kommer det att bli mycket, mycket bättre!!! Tro mig!!!

Emma

14 Jan 2014 20:34

Livet är värt att leva. Det finns så mycket vackert i livet. Så kämpa!!!! Ge inte upp! Tusen kramar <3!!!

Ellie

14 Jan 2014 20:36

Naw gullig bild!!


Nej du ska inte dö!!! Mejla mig så kan du skriva av dig till mig! Snälla ta inte livet av dig!! Du kommer få ett bra liv förr eller senare!! Fina du kämpa på allt kommer bli bra styrke kramar!!

Jessica

14 Jan 2014 20:53

Kom av en slump in på din blogg. Kunde inte sluta läsa. Önskar jag bara kunde ta hem dig och ta hand om dig. Det gör ont att läsa det du skriver. Och inget kan jag göra. Jag hoppas ditt liv kommer vända och att du kan finna välmående i ditt liv... Kramar till dig<3

Men fina du

14 Jan 2014 22:56

Nu har jag läst precis allt här på din blogg. Jag bara skakar, så ledsen och frustrerad blir jag. Fan! Jag har absolut inget smart att säga. Önskar bara att du var här. Jag skulle hålla om dig. Hårt. Länge. Hela natten om så behövs. Inte släppa taget förrän du förstår. Hur vacker du är. Sedan bjuda dig på världens finaste frukost. Dansa med dig i solgnistrande snö. <3

Karin

14 Jan 2014 23:10

Kom precis in på din blogg som Jessica, utav en ren slump helt enkelt! Har suttit och läst igenom många av dina inlägg nu och det gör ont i hjärtat att se vad du skriver och vad du går igenom! Jag tänker inte säga att jag kan förstå vad du går igenom, för jag har ingen aning om hur det känns för dig, det enda jag egentligen kan säga är att jag hoppas att det snart vänder för dig och blir bättre!
Du verkar vara en jätte go och härlig tjej och du förtjänar bara det bra här i livet! Du verkar vara hur stark som helst och sådana människor beundrar jag verkligen! Hoppas att allt vänder för dig snart! Massor av kramar till dig!!!

Linda

15 Jan 2014 17:48

söt bild

Ida

15 Jan 2014 19:49

Fina tjejen, vad jag hoppas att allt vänder för dig så du mår bra <3

Om du orkar skulle jag vilja fråga dig en sak, men du väljer själv och jag dömer dig inte oavsett. Men min lillebror mår otroligt dåligt. Stänger in sig, skär sig, tycker att han själv är värdelös, men så fort någon frågar hur han mår så ler han bara och svarar "bra". Och jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska kunna hjälpa honom..

Så min fråga är väl egentligen, tror du att jag KAN göra något? Finns det något som du vet att du själv brukar må bättre av, något som någon i din närhet gör som du blir glad av? För jag känner mig så jävla hjälplös, som om jag inte kan göra någon skillnad, och det suger. Jag har redan förlorat min pappa, jag klarar inte av att förlora min bror också.

Ta hand om dig tjejen, glöm inte att du är guld <3

LORISSA LOVEBOMB

17 Jan 2014 19:44

HUNDRA KRAMAR gulle <3

Ludvig

17 Jan 2014 19:44

Kämpa på! Ta till dig allt positivt folk säger till dig! :-)

felicia

17 Jan 2014 19:46

haha vilken söt bild

Ida

17 Jan 2014 19:47

Söt smurf :)

sonia

17 Jan 2014 19:48

länkbyte? :)

Ronja

17 Jan 2014 19:48

Härlig bild och ge inte upp bruden, det blir bättre - även om det inte känns så. Kriga på!

Johanna - A dream as a model ♥

17 Jan 2014 19:49

söta! Hoppas allt blir bättre<3

sonia

17 Jan 2014 19:50

förlåt, kännslite okänsligt att fråga om länkbyta till ett sådant inlägg. Jag läste inte. Hoppas allt ordnar sig för dig ♥ kram

tyra

17 Jan 2014 20:05

du är i samma sits som mig ser jag när jag läste igenom din blogg lite snabbt:/ styrkekramar<3

Lisa Nyman

17 Jan 2014 20:10

Jag kan tänka mig hur du känner dig, har varit i liknande situation och är det ibland fortfarande. Det viktigaste är att man inte ger upp. Livet har så mycket fint att erbjuda också. Det gäller bara att hitta det där fina och fortsätta kämpa. Men jag vet också att det är lätt att hamna där i mörkret då man tycker och känner att man ingenting klarar av. Då man får försöka klappa sig själv på axeln och säga att det kommer bli bra/bättre. Några/många ändringar i vardagen kan få dig att må så mycket bättre, tro mig!

Jag väntade ända tills i somras innan jag berättade hur det var för mina 2 närmaste vänner. Den där masken som du har skrivit om i ett annat inlägg den har jag kört med nästan hela mitt liv så jag vet precis vad du menar. Jag var jätte rädd för hur de skulle reagera men sen jag berättade för dem har de hjälpt mig en hel del! Jag ångrar snarare mer att jag inte berättade för dem tidigare. Så ett tips till dig är att berätta för dina närmaste vänner. De kan komma till stor hjälp att dem vet!
Hoppas allt vänder för dig snart så du börjar må bättre. Ingen förtjänar att må så dåligt som du verkar göra!
Styrkekramar till dig <3

Sahar

31 Jan 2014 22:10

Du är så himla vacker! All lycka till dig finis<3

Johanna stekpanna

31 Jan 2014 23:56

BUP-akuten är värt det, tro mig - been there done that.

Kommentera

Publiceras ej