8 kommentarer

Åsa

28 Jan 2014 12:55

Exakt vad var tanken med att göra så?
Skulle du må bättre?-nej
Skulle det göra dig glad?- nej
Skulle livet bli enklare?-nej
Allt blir bara ännu jävligare med allt det du just räknat upp.

Du får gärna svara, men känn ej att du behöver även om det skulle känns bra som läsare..
Ta hand om dig nu och var rädd om dig.
Kramar Åsa

Emma

28 Jan 2014 15:17

Varken fylla eller tabletter ger någon varaktig måbra-känsla. Det kan kännas bra för stunden, men sedan känns det ännu jävligare. Du är ung och har hela framtiden och alla möjligheter framför dig. Du har fått det här livet och din mamma älskar dig hur mycket som helst. Sumpa inte det. För din och din mammas skull försök att hitta något annat. Gå på bio. Se något roligt. Gå på promenader varje dag. Frisk luft och att bara andas gör så mycket. Håll kontakt med vänner, bli inte ensam. Då blir du starkare. Kram <3!!!

Deborah

28 Jan 2014 20:38

Jag har diagnosen deprissionsångest. Får panikattacker av all ångest när jag är bland folk ibland, och ALLTID i tystnader, har fobi för klassrum (sitter en i klassrum i skolan nu. sitter i grupprum ist hela dagarna).

Ett tag testade jag att byta skola. Spydde varenda jävla dag. Var tvungen att gå ändå till skolan. Stod inför att bli anmäld till socialen (som jag nu är) . Och då tog jag ingen medicin.
Nu tar jag deprissionsångestdämpande tabletter. En per dag. Är gladare, mindre deppad och mindre ångest. Ångesten finns där. Men nu spyr jag iaf inte varenda morgon, och kan gå i matsalen och korridorerna i skolan.

Emma

29 Jan 2014 20:18

Hoppas allt är väl med dig <3. Tänker på dig varenda dag och vill, hoppas och tror att det kommer att lösa sig för dig och att det kommer att bli hur bra som helst. Kram <3!

Danne

29 Jan 2014 21:40

En vacker dag så kommer du inse att det löser sig i slutändan. Det kan faktiskt inte regna för alltid, eller hur? (Trots att jag känner mig som något av en hycklare just nu, men ändå.) Du är trots allt bara 17 år.

feliciia

30 Jan 2014 23:44

hoppas de är bättre nu

Hanna - Min vardag, smycken och mode

02 Feb 2014 22:02

Ta hand om dig nu. Det är INTE värt det.

Elin

02 Feb 2014 22:19

hoppas du mår bättre <3

Kommentera

Publiceras ej