Snart har klockan slagit 05.00 och jag ligger vaken, pigg som en mört och full av ångest. Har skurit mig alldeles för mycket och tagit lite för mycket tabletter. Och jag är så fruktansvärt sugen på Red Bull(den sockerfria såklart). Funderar på om jag ska lägga 25:- för 250ml på Pressbyrån eller vänta tills Ica öppnar vid 7-tiden och köpa en 500ml-burk för 20:-. Jobbigt beslut det där alltså ;) 

Idag väntar både samtal med min socionom på BUP, en timmes lektion i skolan och ytterligare ett besök på behandlingshemmet. Mitt huvud skriker "JAG ORKAR INTE!!!!!". 

Igår gjorde mamma ytterligare en polisanmälan. Slog till henne på käften igen. Jag säger absolut inte att det är rätt att slå någon, men när man ständigt pratar med en vägg och som bara "sparkar" på än när man redan ligger på marken... Då får man faktiskt nog till slut. 


Känner mig precis som bilden - Upp och ner. Men jag ler ändå. 

 
 

9 kommentarer

C

13 Jan 2014 11:44

Blir så ledsen av att läsa att du slår din mamma. Jag förstår dock för jag har själv en dålig relation till min mamma men skulle aldrig komma mig för att slå henne även om jag varit nära. Nu när man själv har barn så är jag glad att jag aldrig slog min mamma... Det är inte lätt att vara förälder och även fast vissa är dåliga sådana som min egna mamma tex så förtjänar de lite respekt. Tror att du skulle må bättre oxå om du lät bli att slå henne.

Emma

13 Jan 2014 12:49

Du borde inte bo hos din mamma då ni två verkar ha så infekterad relation. Det gör ont i mig då jag inte är där och kan hjälpa dig. Du gör dig så illa hela tiden. Kan inte du flytta och byta ort? Då kommer du ifrån den destruktiva miljön du är just nu. Gör någonting idag som du mår bra av. Det måste finnas någonting som får dig att skratta och må bra. KRAM!!!

Åsa

13 Jan 2014 14:30

Full av liv hoppades jag det skulle stå. Att slå är inte det rätta..inte vill väl du bli slagen själv?
Gå på ett träningspass och slå av dig ilskan på en sandsäck...då får du endorfiner på köpet. Prova istället för att tänka att du varken vill eller kan.
Så, iväg nu...och rör på dig <3
Kramar Åsa

Emma

13 Jan 2014 16:09

Du kan bo hos oss. Om du vill. Vi bor i Sthlm och jag kan hjälpa dig att hitta bra skola till dig. När du mår bra igen.

Madeleine

13 Jan 2014 19:27

detta låter ju jättejobbigt alltihop. har själv ingen bra relation med min mamma för tillfället. kanske jag aldrig kommer ha igen heller... har visserligen aldrig slagit henne. men vet att det är jobbigt.

Ellie

13 Jan 2014 20:03

Kära du! Din mamma verkar vara hemsk elak mot dig! Önska att jag kunde hjälpa dig! Finns om du vill ha nånstans prata med! Du borde flytta till en bättre plats! Du ska inte bo kvar med din mamma om hon är så elak mot dig! Hoppas allt blir bättre snart stor kram!!!!

Ellie

13 Jan 2014 20:04

Kära du! Din mamma verkar vara hemsk elak mot dig! Önska att jag kunde hjälpa dig! Finns om du vill ha nån att prata med! Du borde flytta till en bättre plats! Du ska inte bo kvar med din mamma om hon är så elak mot dig! Hoppas allt blir bättre snart stor kram!!!!

agnesandersson

13 Jan 2014 21:06

Hoppas du har haft en bra dag :)
kram

becks

13 Jan 2014 21:35

Hur gjorde du när du gick ner nästan 5 kg på 2 veckor?:)

Kommentera

Publiceras ej