Men de senaste dagarna har verkligen inte varit mina. Jag är helt slut, både fysiskt och psykiskt. På riktigt, har knappt en droppe energi eller vilja kvar. 

Igår var jag först på BUP, hade samtal med två läkare. Vi pratade tråkig medicinering och eventuellt en inläggning på BUP-akuten igen. Men, jag har ju lärt mig vad jag ska säga och inte säga för att få LPT och hamna där igen. De ville alltså att jag skulle gå med på att bli inlagd "frivilligt". Men, nej tack ;) Någon timme senare hade jag möte med Soc där både min socialsekreterare var med, samt två familjebehandlare från "hemmalaget"(tillhör också Soc). Vi kom fram till otroligt mycket. Eller inte. Fy vad jag är trött på alla dessa samtal och möten nu. Suck. 

Efter alla tråkiga möten var det dags för nästa roliga sak, nämligen Gastroskopi. För er som inte vet vad det är, så är det när en slang leds ner till magsäcken genom munnen och tar bilder. Ja, det är lika äckligt som det låter haha. Ska tillbaks till vårdcentralen senare idag för att få provsvaren.2 kommentarer

Åsa

08 Jan 2014 12:48

Hej på dig!
Hoppas det känns lite ljusare idag och att provresultaten visade bra.
Ville bara säga att jag tycker du skriver väldigt bra, berättar på ett sätt som inte så många kan. Det är en konst i sig.
Kram Åsa

Sofiah

08 Jan 2014 13:12

Jag gillar dina konstiga bilder haha

Kommentera

Publiceras ej