5 kommentarer

enligtsandra- 19 år & tvåbarnsmamma

17 Jan 2014 18:03

Känner igen mig från förut när jag läser din blogg.
Varje dag var ett helvete & jag visste inte om jag skulle orka leva genom ännu en dag.
Kändes som att jag var helt ensam trots att jag hade hur många människor runt mig som helst, men det var ingen som förstod.
Tillslut så stötte jag bort alla som betydde något för mig för jag var så elak, blev arg istället för att visa mig svag.
Mitt i all skiten så blev jag gravid & allt blev så jävla mycket bättre, har fortfarande vissa dagar som jag mår skit och känner att jag egentligen inte orkar leva, men inte alls som förut.
Menar inte att du ska bli gravid, men hitta något som du vill leva för, det går att komma ut ur helvetet, jag vet det.
Har armarna fulla av ärr idag men är stolt, för det påminner mig om det som var & att jag lyckades komma ut ur det.
Kan jag så kan du, tror på dig!
Du får gärna skriva till mig om du vill.
Brukar inte kommentera , men kände att jag skulle göra det den här gången.

Stella

17 Jan 2014 20:00

Hej, jag hittade just in på din blogg.
Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag vill skriva nåt, vill kunna fortsätta följa dig för jag tror att du klarar det här. Du verkar ha kämpat dig igenom mycket redan, du kommer kunna fortsätta. Det gäller bara att ta det en minut i taget när det är svårt, och låta minuterna flyta förbi de stunder som är mer okej. Du klarar det!

Skriv gärna om du vill, i min blogg eller ett mejl. Jag vill hjälpa dig om jag kan, fast jag inte känner dig, men jag "känner" en del av dina problem och jag vet hur jobbigt det är för mig. Kram!

Ingrid

17 Jan 2014 22:07

Hej gumman!
Tolkar ditt foto som att du kommit in på BUP nu? Skönt, ta all hjälp du kan få. Jag har varit så orolig sedan ditt förra inlägg, trodde att något hade hänt dig. Men du ser, det var inte "game over", du klarade det! Låt dem hjälpa dig nu.

C B

18 Jan 2014 13:48

<3 Blev riktigt orolig för dig. Hoppas du får den hjälpen som du behöver!

tyra

19 Jan 2014 21:38

mår som du och ska antagligen bli inlagd på psykakuten imorgon då dom har försökt tvinga dit mig i över en månad nu. skulle vara skönt att skriva med någon som mår likadant som mig, så om du vill får du jätte gärna maila mig, du hittar min mail i min presentation på min blogg. hoppas vi hörs av, kram<3

Kommentera

Publiceras ej